Johnny Hansen skal fylde frokostteltet

Det er lidt af scoop, som GrilleRiget og SuperBrugsen har gjort til Kulturnatten: De to genboer har nemlig booket dansktopstjernen Johnny Hansen fra Kandis til at komme og underholde i det fælles frokosttelt, der bliver stillet op på græsarealet ved siden af GrilleRiget.
Men inden Johnny Hansen går på scenen kl. 14.30 som det store trækplaster, har Jan Klinksgaard og hans jazzband varmet godt op under de frokostgæster, der har købt billet til det kombinerede musik- og frokostarrangement.
- I et mindre samfund som vores er det vigtigt at vise, at vi kan stå sammen og få store ting til at ske. Med det her fælles frokostarrangement bygger vi jo også bro mellem SuperBrugsen og GrilleRiget, siger Marie Bjerrum fra SuperBrugsen i Løjt.
Det er indehaver af GrilleRiget, Gitte Christensen enig i:
- Vi har opbygget nogle fællesskaber og samarbejder her i Løjt, som er blevet stærkere og stærkere i de senere år. Det er helt naturligt for os at være en del af, siger Gitte Christensen.
Det gode interne samarbejde i Løjt Kirkeby har også resulteret i, at arrangementet har fået støtte fra Aabenraa Kommunes områdefornyelsespuljer for Løjt Kirkeby.
- Området hvor vi holder musikarrangementet bliver omdannet til et handelstorv, når kommunens områdefornyelse går i gang. Så det er jo også en måde at markere dét på, siger Gitte Christensen.
For at få mest muligt ud af teltet og den gode stemning på pladsen, bliver det også muligt at spise aftensmad på pladsen, når musikerne har pakket sammen. Både i teltet fra klokken 17, hvor SuperBrugsen har madboder, man kan købe billet til. Men også på GrilleRiget, der har lavet en særlig Kulturnat-menu.

Få et samlet overblik over hele programmet for Kulturnat Løjt 2018 her

Johnny Hansen