Plant flag for idrættens sag – og vind store præmier

Der er lagt i kakkelovnen til gedigne gevinster og neglebidende spænding om vinderne, når Løjt IF og SuperBrugsen inviterer til stor flagkonkurrence på idrætsanlæggets opvisningsbane kl. 15.30 lørdag eftermiddag til Kulturnatten.
I al sin simpelhed går konkurrencen ud på, at man køber 10 flag for 200 kr., som man skriver navn og telefonnummer på. Derefter planter man sine flag et vilkårligt sted på opvisningsbanen, som er delt fint op GPS-koordinater. Efter 45 minutters flagplantning begynder den vilkårlige udtrækning af de præmieudløsende koordinater og tilhørende flag. Og her er det bare om at holde ørene stive og råbe op, hvis ens flag bliver udtrukket.
Præmierne er til at tage og føle på:
Hovedpræmierne består af tre gavekort til SuperBrugsen på henholdsvis 5000 kr., 3000 kr. og 1000 kr. De øvrige præmier består af 25 gaveposer.
Køber man 10 flag for 200 kroner, modtager man også en rabatkupon på 20% til brug i SuperBrugsen samt en goodiebag.
- Vi fik inspirationen til flagkonkurrencen fra en brugs i Nordjylland. I Løjt IF prøvede vi idéen af i 2016, hvor det blev en stor succes. Vi har dog justeret lidt på antallet af præmier, så det ikke tager så lang tid at udtrække dem alle. Der skal være et vist momentum i konkurrencen, siger formand for Løjt IF, Martin Brink.
Omvendt lægger han ikke skjul på, at en af bagtankerne med at afholde konkurrencen sidst på eftermiddagen, er at holde folk på gaderne til Kulturnatten hele dagen.
- Der sker noget hele dagen og der er mange forskellige muligheder for at få noget at spise rundt om i byen. I Løjt IF vil vi gerne vise, at vores idrætsanlæg kan bruges til andre aktiviteter end blot at dyrke sport og være tilskuer. Vi har fået løftet vores uderum, der nu inviterer mere til ophold og til at komme hinanden ved. Og det bliver der endnu mere af, når områdefornyelsen skaber nye byrum rundt omkring i byen, siger Martin Brink.