Bliv klogere på vandet og varmen i Løjt

Hvor kommer vandet egentligt fra? Hvad kan vi selv gøre for at beskytte det? Hvorfor ser min fjernvarmeregning anderledes ud?
Der er spørgsmål og svar for både børn og voksne, når Løjt Kirkeby Vandværk og Løjt Fjernvarme stiller op med en fælles pavillon hos Løjt Brandværn til Kulturnat Løjt lørdag den 15. september.
- Vi er to forsyningsvirksomheder, der er indbyrdes afhængige af hinanden. Vi vil gerne vise flaget og svare på spørgsmål, siger formand for Løjt Kirkeby Vandværk, Michael Mørk-Jensen.
På den fælles stand vil de to forsyningsvirksomheder blandt andet dele drikkedunke og informationsmaterialer ud, lige som forskellige leverandører af energibesparende installationer viser mulighederne for at nedbringe og effektivisere varmeforbruget i husstanden.
- Vi har lavet om i vores varmeafregningsmetoder i fjernvarmen. Blandt andet på grund af ny lovgivning. Det har givet mange spørgsmål. Derfor vil vi også meget gerne i dialog med vores brugere, siger varmemester hos Løjt Fjernvarme, Thomas Olsen.
Mød Løjt Kirkeby Vandværk og Løjt Fjernvarme på pladsen ved Løjt Brandværn på Løjt Skolegade 23.
Få et samlet overblik over hele programmet for Kulturnat Løjt 2018 her