Løjt Børnehus stimulerer nysgerrighedenLøjt Børnehus stimulerer nysgerrigheden

Med 28 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn er Løjt Børnehus en stor børneinstitution, der både fylder mange kvadratmeter og har stor berøringsflade med mange løjtinge.
- Vi er en vigtig del af nærmiljøet i Løjt Kirkeby og vi vil gerne være med til at bygge videre på fællesskabet i byen. I Løjt Børnehus har vi nogle fantastiske rammer, som vi gerne vil vise frem. Blandt andet vores 10.000 kvadratmeter store legeplads og vores nye science-værksted, men der er også mulighed for at se vores indendørs rammer samt møde noget af personalet, der arbejder i Løjt Børnehus. Derfor holder vi åbent hus for alle interesserede til Kulturnat Løjt, fortæller leder af Løjt Børnehus, Lars Marling.
Løjt børnehus har fokus på at arbejde efter de nye styrkede læreplaner, som netop er trådt i kraft. Et af læreplanstemaerne er natur, udeliv og science.
- For netop at styrke børnenes interesse og nysgerrighed inden for naturvidenskab, udeliv og natur, har vi valgt at ansætte Lars Ravn, som naturvejleder i børnehuset fra 1. september, siger Lars Marling.
Til Kulturnat Løjt bliver der forskellige aktiviteter på legepladsen, blandt andet svævebane, klatring, sjove forsøg, små byggeprojekter og pandekagebagning.
Der er Åbent Hus i Løjt Børnehus fra kl. 10 til 15, hvor der vil være kaffe og hjemmebag til de besøgende.
- Man må også hjertens gerne tage en madkurv med og nyde sine frokost hos os, siger Lars Marling.
Få et samlet overblik over hele programmet for Kulturnat Løjt 2018 her