Juniorklubben fylder Løjthallerne med pattegris og rulleskøjter

Når Kulturnat-dagen går på hæld, melder sulten og trangen til at fordøje dagens mange indtryk sig helt naturligt.
I Løjthallerne kan man både få stillet sulten og bygge videre på de sociale broer, der er blevet bygget i løbet af dagen.
Den nystartede forening Løjt Juniorklub inviterer nemlig til fællesspisning med helstegt pattegris og flødekartofler i hal 1 – og rulleskøjtedisco for børnene i hal 2.
- Vi ville gerne lave et familievenligt arrangement, der slutter Kulturnatten af på en festlig måde og som både appellerer til børn og voksne. Og hvor alle kan være med på prisen, siger formand for Løjt Juniorklub, Janne Lund Andersen, der håber at fylde hallerne op med glade løjtinge.
Det er et væld af sponsorer, der har gjort det muligt for Løjt Juniorklub at tilbyde menuen til favorable priser.
Og rulleskøjterne? De er blandt andet købt ind for et Sydbank-sponsorat på 20.000 kroner.
Alle børn op til 7. klasse er velkomne til at prøve kræfter med rulleskøjter, diskotoner, lysshow og teaterrøg i hal 2 frem til klokken 22. Eneste krav er, at man for 20 kroner lejer de rulleskøjter, Juniorklubben stiller til rådighed og ikke medbringer egne.
Hele herligheden løber af stablen klokken 18 i Løjthallerne. Det er dog også muligt at støde til fornøjelighederne senere, hvis man for eksempel gerne vil deltage i de kulturnatsaktiviteter, der stadig afvikles andre steder i Løjt først på aftenen. Derfor åbnes dørene for ikke-spisende gæster klokken 20.
Løjt Juniorklub håber, at arrangementet kan skabe overskud og opmærksomhed.
- Vi er en nystartet klub og vi har brug for at slå vores navn og tilbud fast. Vi håber også, at vi kan generere et overskud, som vi naturligvis vil bruge på de unge. Enten til en større investering eller en fed oplevelse, siger Janne Lund Andersen.

Rulleskøjter i aktion2