Plejehjemmet vil dele livsglæden med hele Løjt

Når den populære dansktopsanger Richard Ragnvald går på scenen i en forhåbentlig fyldt Løjt-hal lørdag eftermiddag den 15. september, er det fordi Plejehjemmet Kirketoften og dets beboere ønsker at dele musikglæden og livsglæden med hele byen.
Koncerten med Richard Ragnvald er nemlig plejehjemmets bidrag til Kulturnatten:
- Sidste år havde vi koncert på plejehjemmet med Richard Ragnvald og Det Syngende Postbud. Det var simpelthen sådan en god oplevelse. Det skabte glæde, medvirken og minder for vores beboere. De kan huske det endnu og taler stadig om det. Musik gør mennesker glade. Så vi vil gerne være med til at skabe livsglæde og gode minder for alle borgere i Løjt og omegn, forklarer Susanne Bennetzen fra Plejehjemmet Kirketoften.
Det er lykkedes plejehjemmet at skaffe penge til koncerten, så publikum blot skal betale 50 kr. i entré. Det dækker så også et stort kaffe- og kagebord i pausen, leveret af Nyemans Bageri.
Åbent hus og pølsevogn
Om formiddagen holder Plejehjemmet Kirketoften åbent hus for alle interesserede. Foran plejehjemmet stiller Havnegrillen sin mobile pølsevogn op og sælger hotdogs og pølser til sultne sjæle. Plejehjemsbeboerne skal dog ikke betale – for til Kulturnatten er dagens ret nemlig hotdogs fra Havnegrillen.
For Susanne Bennetzen og hendes kolleger og beboerne på plejehjemmet er det helt naturligt at være en del af Løjt Kulturnat:
- Plejehjemmet er en naturlig del af byen. Vi har pensionistforeningen, der kommer og spiller petanque hos os og dagplejebørn og børnehavebørn, der kommer på besøg hos os. Selv bruger vi idrætshallen til motion. På den måde bygger vi bro mellem generationerne i Løjt Kirkeby. Vi vil gerne bidrage til at bevare nærheden i nærmiljøet, siger Susanne Bennetzen.
Billetterne til eftermiddagskoncerten med Richard Ragnvald, Anette Oxenbøll og René Franz kan købes i SuperBrugsen.
(Få et samlet overblik over hele programmet for Kulturnat Løjt 2018 her)

 

richard ravnvaldsmall Kujlturnat 2015 Ældrecentret00013